Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


V. Első lépések

2009.04.101. Adj nevet az első városodnak!

2. Építs egy akadémiát!
Az akadémia a város jobb/bal szélén néz ki a legjobban, ha már teljesen felépült a város.

3. Küldd el az embereidet fát vágni!
Elsőre elegendő, ha 30 embert küldesz. Az emberek valós időben dolgoznak: 1 óra alatt annyi nyersanyagot termelnek, ahányan vannak, így harmincan 30 fát, vagyis 2 percenként 1 fa kerül a raktáradba.

4. Képezz tudósokat!
Ha elkészült az akadémia, akkor küld el néhány polgárt az akadémiába! Az elején ne aggódj, ha fogy az aranya!

5. Fejleszd ki a kútásást!
Az akadémia bal oldalán található kutatási területek közül válaszd ki a tudományt! A kútásás +50 helyet ad a városban és 50-nel növeli az elégedettséget is.

6. Építs kereskedelmi kikötőt és barakkot!
A kikötő lehetővé teszi, hogy kereskedelmi hajót vásárolj! (Ha olyan szigeten van a városod, ahol Hermes Temploma a csoda, akkor 10%-kal olcsóbban tudod megvenni a hajókat.) A Barakkban szárazföldi egységeket gyárthatsz.

7. Fejleszd a városházát!
A városháza fejlesztésével nő a férőhely a városodban.

8. Válts kutatási területet!
Ha minden jól ment, akkor 4 óra alatt ki is fejlesztetted a kútásást. Ezután váltsd át a kutatási területet a tudományról gazdaságra! Fejleszd ki a megőrzést, emelőcsigát és a vagyont!

9. Adakozz a favágóba és a bányába!
Mind a két helyre ajánlott betenni 1-1 napi fatermelésed. Ezzel elkerülheted azt, hogy okot adj a nálad nagyobbaknak a fosztásra!

10. Fejlessz tovább!
Fejleszd ki a szőlőprést! (Lehetővé teszi a kocsma építését. A kocsma építése önmagában is növeli az elégedettséget. Ne adj az embereknek bort, amíg nem muszáj, mert alkoholisták lesznek! A kulturális csereüzlet kifejlesztésével múzeumot építhetsz, és ugyanazt a hatást éred el.) Közben fejleszd olyan nagyra az akadémiát és a városházát, amennyire a forrásaid engedik! Az akadémiába küldj annyi tudóst, amennyit csak tudsz!

11. Építs falat és raktárat!
A nagyobb játékosok a kis városokra utaznak. A városfal védelmet nyújt, és védelmi bónuszt ad a seregeidnek. A raktár segít több nyersanyagot tárolni. Figyelj arra, hogy raktárat csak akkor tudsz építeni, ha kifejlesztetted a megőrzést…

12. Innen már minden rajtad áll!
Kezdetnek próbálj meg márványos szigetre települni, mivel az akadémia kivételével az összes épülethez márvány kell.
Olvasd el a körüzeneteket, a belső oldalt, és kérdezz!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.