Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közlemény

2009.04.17
vízöntő01 Körüzenet - Szövetség Vizivár [55:25] 17.04.2009 11:02:30
Tisztelt Akadémia!
.............tagunk a nekem írt levelében arra hivatkozott, hogy saját szövetséget szeretne. Én felhívtam a figyelmét, hogy aki innen ilyen szándékkel távozott, az egy idő után visszatért, mert nem tudott sikereket elérni ezen a téren. Egyedül ktomika, egykori tagunk kitartó, aki megalakította a Hatalmasok nevű szövetséget (CRED, 179. hely), ami 7 tagból áll. Nem tudom, ezt lehet-e sikernek nevezni, mindenesetre ő jól érzi magát, és gondolom ez a lényeg.
Nos, mint köztudott, háborúban állunk két szövetséggel is. Én a magam részéről igyekszem mindent megtenni, és szerencsére sokan mások is a szövetségből. Ennek köszönhető, hogy a napi átlag 50 körüzenet megugrott. Minden tagnak illene tudni, hogy ilyenkor elég az én üzeneteimet elolvasni, mert abból mindenről értesül.
> > > Ráadásul szomorú ezt hallani egy olyan tag szájából, aki a harcokból szerencsés elhelyezkedése miatt teljesen kimaradt. Kíváncsi lennék, hogy idegesítené-e a sok körüzenet, ha napjában többször fosztanák ki...
> > > Aki nem tudja a körüzenet dömpinget tolerálni, vagy idegesíti, az mehet nyugodtan ktomika szövetségébe, ott nyilván nincsen ennyi!
> > > Az akadémiában történtekről pedig a vezetőségnek KÖTELESSÉGE nekem beszámolni, így senki ne számítson arra, hogy az ott történtek, illetve elhangzottak nem jutnak el ide.
Kérek mindenkit, hogy legyen aktív csapatjátékos, és a személyes ellentéteket tegye félre. A vezetés értetek van, és én úgy gondolom, ti kaptok többet az idetartozás által. Mindenki felnőhet oda (nem pontszámban), hogy fontos tisztet tölthet be a szövetségben, persze ehhez valamit le kell tennie az asztalra. Olimposz sem azért lett az akadémia vezetője, mert neki volt utánam a legtöbb pontja!
Üdv... Xanina

az ORKA-k vezére :-))) továbbított üzenet
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.