Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit tegyek, hogy gyorsan fejlődjek?

2009.04.13Az akadémia legalább egy szinttel legyen magasabb a városházánál.(mellékesen olcsóbb is) Maximálisan legyen tele tudóssal. A városod fejlődésének alapja, hogy folyamatosan növekedjen a lakosság. Ők termelnek a bányákban, fatelepeken a városba melyből az aranyad van. A lakosság akkor nő, ha jól érzi magát. Ezt a fogadó és később, a kifejlesztést követően múzeum építésével lehet elérni. Ha lehet folyamatosan építs, mindig épüljön valami. Kiemelten kell kezelni a rejtekhelyet és a barakkot. Ezeknek viszonlag alacsony a nyersanyagszükséglete. Nyersanyagot vásárlás és fosztás útján is lehet szerezni. Míg az első lassú és költséges addig a második rizikósabb, de gyorsabb.

FOSZTÁS:
Az eredményes fosztás alapja az információ, melyet a kémek segítségével szerezhetsz meg. Az esetek 80% -ban 2-3 kémmel ki lehet deríteni a védelem erejét, a fal nagyságát, vastagságát és a kikötőben lévő hajók számát „tipusát”. Innen csak matematika, hogy ki tudod-e fosztani. ( segítséget az alábbi címeken kapsz: http://wwwnet.extra.hu/v3katonak.htm és http://www.ika-world.com/hu/rechner.php?view=einheiten ) Ezt követően a raktárkészlet ismeretében eldönthető, hogy érdemes-e. A fosztás során annyi anyagot tudsz elhozni amennyi hajót az egységekkel küldesz. Egy hajóval 500 db egység szállítható. A katonáknak is van helyigénye! Ez a fosztás indításakor látható. Egységként a legbiztosabb a gőzóriás. Ha ilyened még nincs akkor még a 0 Tp-s városokban is lesz veszteséged 15. városfal méret felett. Ezért minimum 3 egységet küldj bármiből a parittyás kivételével.

VÉDEKEZÉS
Mindenkinek magának kell megtenni a védelemhez szükséges előkészületet. Ezek lényege minimális nyersanyag tárolás nem védhető városokba. Ahol nincs legalább 20-as fal az NEM ebbe a kategóriába tartozik! A falok mögött védekező egységeknek kell lennie mert csak ezek kapnak +30% védelmi bónuszt. Phalanx és késöbb gőzóriás. Ezek darabszáma annyi legyen hogy min. 30 000 védelmet biztosítson. Ez min 150 phalanx és 20 gőzt jelent városonként. Egy ilyen város megtámadását pár 10e db nyersiért normális ember nem válalja be. A kikötőkre min. 1000 pont értékű védelmet javasolok ezt már 20 balliszta biztosítja.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.