Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kulturális egyezmény

2009.04.11Kulturális egyezményt akkor tudsz kötni, ha már kifejlesztetted a kulturális csereüzletet az akadémián, és építettél múzeumot. Egy múzeum szint egy egyezmény befogadására alkalmas. Az egyezmények számától függően a lakosok elégedettsége nő.
Menete:
Körüzenetben meghirdeted, hogy van szabad helyed, és akinek szintén van, az küld neked levélben egy egyezményt, amit vagy elfogadsz, "kipipálsz", vagy elutasítod, "kiikszeled". Értelem szerűen az első megoldás javasolt! :)
Ha elfogadtad, akkor be kell menned a múzeumba, és ott bal oldalon látsz majd egy gombot, "Kulturális javak kiosztása". Ezt megnyomva láthatod majd, melyik városod múzeumában van hely! A csuszkával be tudod rakni az egyezményt, és alul a "Módosítások megerősítése" gombbal megerősíteni. A berakott egyezményt akár át is rakhatod másik városod másik múzeumába, ha éppen kedélyjavítás céljából erre lenne szükség!
Másik módja a kötésnek, hogy körüzenetben látod, ki hirdette meg a szabad helyet. Ilyenkor rányomsz a válasz gombra, de a leveled "téma" megjelölésénél, felül a legördülő menüből kiválasztod a "Kulturális egyezményt ajánl" módot!
Így már csak arra kell várnod, hogy a címzett elfogadja az egyezményt, amiről levélben kapsz értesítést! Innen már ugyanúgy megy minden, mint az első variációnál!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.